Hondenvrienden
HAPPY DOGS
ONS DOEL IS DE HOND OP TE LEIDEN ALS EEN VRIENDELIJKE HUISHOND

ONS DOEL

Een pup is schattig en vertederend maar een pup groeit snel, heel snel, en krijgt algauw een eigen karakter.
Vooral in de maatschappij van heden is het van groot belang om uw hond op een verantwoorde manier op te voeden. Regelmatig worden we geconfronteerd met hondenproblemen. Dit mag men meestal niet op de hond zijn schuld schuiven, maar op die van zijn baasje.

Daarom richt onze opleiding zich op het dagelijkse leven.
Je wilt als hondenbaasje geen overlast bezorgen aan anderen, plezier hebben van je hond. Je wilt dat hij in huis zijn plaats kent, vriendelijk is wanneer je bezoek krijgt en geen gevaar is voor zijn omgeving.
Wij willen op een ZEER speelse wijze zowel hond als baasje, de basis aanleren om de hond op te laten groeien als een sociale en vriendelijke hond. 
Zo zal je uw lievelingsdier overal mee naar toe kunnen nemen, zoals naar de markt, een leuke wandeling en een verfrissend terrasje.
Uw hond zal  een aangenaam gezelschap zijn voor u en iedereen.

De Happy Dogs werd opgestart door enthousiaste en gemotiveerde hondenliefhebbers, die reeds verschillende jaren ervaring hebben met het opvoeden van honden. Zij zullen u trachten te helpen met allerhande problemen die zich kunnen voordoen met uw hond. Zij staan klaar om u te helpen met uitleg over hoe je een probleem kan oplossen en hoe moet ik het thuis aanpakken.

De Hondenvrienden Happy Dogs is geen rashondenvereniging.
Elke hond, groot of klein, met of zonder stamboom, is hier welkom.
De opleiding is niet wedstrijdgericht !!!  Indien er interesse bestaat van uw kant is er steeds mogelijkheid  om door te gaan naar andere groepen zoals Flyball, Doggy Dance, Gehoorzaamheid of Agility.

FLYBALL DOGGY DANCE
GEHOORZAAMHEID AGILITY